Op zoek naar informatie over onbegrepen gedrag? Gebruik de zoekfunctie!

Podcast: positieve kanten van depressie

Ontdek de onverwachte positieve kanten van depressie in deze boeiende aflevering, waarin Dorien Smit haar baanbrekende onderzoek voor Pro Persona deelt. Dorien, die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een online community voor lotgenoten, onthult hoe depressie kan transformeren in een bron van kracht en anderen kan inspireren. Ervaringsdeskundigen Maarten en Anneleen reflecteren daarna in een openhartig nagesprek op de complexiteit van het vinden van positiviteit in de schaduw van psychische uitdagingen. Deze aflevering is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in de transformatieve potentie van depressie en het belang van eerlijke dialoog over mentale gezondheid.